Menu
Nog geen account? | Je wachtwoord vergeten?

Even voorstellen: NU’91

NU’91 is de enige onafhankelijke organisatie van verpleegkundigen en verzorgenden die zowel de beroepsinhoudelijke als de arbeidsvoorwaardelijke belangen van gezondheidszorgers - en van haar leden in het bijzonder - behartigt.

NU’91 is niet van subsidies afhankelijk en is geen verantwoording schuldig aan enige koepelorganisatie. NU’91 laat zich uitsluitend leiden door de meningen en belangen van verpleegkundigen en verzorgenden (en aanverwante beroepen). Dit maakt de positie van NU’91 in Nederland uniek. In deze unieke positie ligt de kracht van NU’91.

Een van de kerntaken van NU’91 is arbeidsvoorwaardelijke belangenbehartiging. De overheid stelt deze werkzaamheden gelijk aan vakbondswerk. Vakbonden ontvangen geen subsidie van de overheid. Zij bestaan van de gelden die zij ontvangen van hun leden en van werkgevers. Dit betekent dat NU’91 ook geen subsidie ontvangt van de overheid.

WORD NU LID van NU'91!

Wat doet NU’91 voor jou?

De gezondheidszorg is volop in beweging en er staat voor gezondheidszorgers veel op het spel. Zij verdienen een krachtige en duidelijke stem. NU’91 is deze stem. 

WORD NU LID van NU'91!

10 redenen om NU lid te worden:

 1. Persoonlijk: antwoord op al je vragen over arbeidsomstandigheden, je cao, sociale zekerheid, functiewaardering, arbeidsconflicten en beroepsinhoudelijke ontwikkelingen.
 2. Belangenbehartiging: vanuit 6 regio's in het land is NU’91 intensief betrokken bij fusies en reorganisaties binnen de instelling.
 3. Rechtsbijstand bij arbeidsconflicten.
 4. Beroepsontwikkeling: NU’91 maakt zich zichtbaar sterk voor de professionalisering en zelfstandigheid van verpleegkundigen en verzorgenden.
 5. Invloed: NU’91 zit aan de onderhandelingstafel tijdens de CAO-onderhandelingen en werkt aan de verbetering van jouw beroepsvoorwaarden.
 6. Inspraak: overleg en samenwerking met leden en belangenorganisaties bepalen de uiteindelijke koers bij veranderingen.
 7. Actueel: kijk voor het laatste nieuws op www.nu91.nl. Speciaal voor leden van NU’91 verschijnt 6 keer per jaar Zorg anno NU gecombineerd met Nursing.
 8. Actief: volop mogelijkheden voor leden die actief willen worden binnen hun instelling of binnen NU’91.
 9. Internationaal: NU’91 is de Nederlandse vertegenwoordiger van de verpleging bij de internationale organisatie van verpleegkundigen.
 10. Extra's: NU’91-leden profiteren regelmatig van vele extra’s en kortingen op bijvoorbeeld brochures, vakbladen en congressen.

WORD NU LID van NU'91ONLINE!

 

 

NU’91online is een nieuwe digitale dienst van NU’91, de beroepsorganisatie voor de verpleging en verzorging. Als je je inschrijft als lid krijg je direct jouw inloggegevens voor dit digitale platform. Eigenlijk alles waar je bij een old skool vakbond voor moet bellen, vind je nu overzichtelijk op NU’91online.

 

Vacature van de dag Intensivecareverpleegkundige
 • Zwitserland
 • fulltime
 • HBO
 • vast
Meld me aan Vacaturemelder
Altijd op de hoogte van actuele vacatures, deel je cv en wordt zo gevonden door werkgevers
Ervaringen van bezoekers Deze vacaturesite is een nieuw initiatief van Nu'91
Deze vacaturesite is een nieuwe service van NU'91 en wordt gratis aangeboden voor alle verpleegkundigen en verzorgenden die op zoek zijn naar een (nieuwe) baan of graag op de hoogte willen blijven van het actuele vacature-aanbod.